PIZZALIJN MERKSEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzalijn Merksem. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 22:11 Zeer lekker Vriendelijke bezorger
21 sep 2022 om 20:31 HEEL VERZORGD
8 sep 2022 om 16:42 Net op de gevraagde tijd aangekomen.
23 aug 2022 om 21:59 Deze keer echt niet smakelijk .. Aangebakken. Ander was niet gaar en tiramisu is een joke . Ik snap dat het leven duurder wordt maar helft minder dan vorige keer ? Oja bezorging .. ofwel echt misverstand of goed geprobeerd u heeft nog niet betaald.
23 aug 2022 om 21:55 volgens mij was er iets slecht in onze pitta hebben alles wegggegooit
14 aug 2022 om 22:24 Alles in orde
12 aug 2022 om 20:45 De website is heel verwarrend. Er waren frietjes bij. Vroeger moest je dit aanvinken wanneer de frietjes wou. Nu moet je dit aanvinken wanneer je geen frietjes wil. Ook de portie saus is een beetje aan de kleine kant. Voor de rest was het oké
8 aug 2022 om 21:14 Een uur gewacht op een kumpir.. was gewoon puree met kip, wakke champignons zonder roomsaus of iets en mega zout.. vrouw aan de telefoon was wel heel vriendelijk. Maar laatste keer voor mij, jammer.
5 aug 2022 om 19:00 Het eten was heerlijk enkel jammer dat we 45 minuten langer moesten wachten
9 jul 2022 om 20:42 Het eten was (weer) zo'n half uur later dan in het bericht werd gestuurd. Ook was het eten niet volledig warm.
9 jul 2022 om 6:43 Prima
1 jul 2022 om 15:26 lekker en snel bezorgd zoals altijd.het restaurant is voor mij al sinds jaren altijd goed geweest daarom dat ik klant blijf. maar soms zijn het de bezorgers die minder sterren verdienen. bezorger belde aan en klopte nog hard tegen deur ongeduldig