PIZZALIJN MERKSEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzalijn Merksem. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 18:43 Koude droge pizza echt waar de bitterballen waren goed
24 nov 2022 om 14:56 eten was goed. bezorger is asociaal en gebruikt trucje om aan fooi te komen ( mijn wisselgeld heel traag geven zodat ik ga zeggen ach laat die laatste centen maar voor jou) ik trap daar niet in. toen ik hem niets gaf was hij slechtgezind.
21 nov 2022 om 0:26 Peperoni zonder salami gekregen. En cola zero besteld maar gewone gekregen. 2 op 4 dinges fout aangekregen.
15 nov 2022 om 15:03 Ik heb Extra champignons en scampi gevraagd, ik heb dat niet erbij gekregen! Pizza was zo natel vies !
10 nov 2022 om 18:45 1 pizza kleefde aan doos vast omdat de pitaschotel erop stond, stond anders plastiekje in
8 nov 2022 om 19:07 Slechtste durum wat ik ooit heb gegeten. Saus wordt apart in een potje gegeven en frietjes waren groen?!
29 okt 2022 om 17:35 Eerst en vooral de bezorger was echt lief. Dat was dan ook het enige positieve aan deze hele ervaring. De zogenaamde “kumpir” was geen kumpir maar eerder een afschuwelijke ovenschotel. Kwam pas na 1,5 u aan. En dame aan de telefoon was erg onbeschoft
23 okt 2022 om 19:18 Broodje met kaas was helaas veel te hard . Bitterballen waren plat . Pizza was wel ok
23 okt 2022 om 16:40 Was heel lekker !!!!
22 okt 2022 om 21:01 Alles in orde
22 okt 2022 om 14:12 Top
20 okt 2022 om 14:03 delivery right in time , food was still warm the food was really good