PIZZALIJN MERKSEM

PIZZALIJN MERKSEM De pizza & pasta specialist!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzalijn Merksem. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 3:18 Lekker
25 mei 2022 om 7:43 delicious as always ;-)
15 mei 2022 om 18:23 Pizza zijn ni meer de zelfde als vroeger en nu die nieuwe deals trekken op niets daar voor namen wij altijd 2 +1 gratis da is nu weg
9 mei 2022 om 19:49 Bezorgtijd was 17:15 maar pizza was bijn ons round 17:35 Pizza was heel lekker
8 mei 2022 om 21:38 Bestelling was veel te laat en saus zat niet op de durum was dus kei slecht niet voor herhaling vatbaar de kip was oek nog rauw pannekoek
20 apr 2022 om 7:37 snel, vriendelijk grote porties , warm en heel lekker
15 apr 2022 om 20:21 Zuur
27 mrt 2022 om 21:39 Bestelling was volledig. Maar lookbrood en pizza koud en ijsoom gesmolten. Dit terwijl we slechts 5 min van de zaak wonen.
25 mrt 2022 om 7:52 Goeie zet, dat pizzamaatje kleiner! Het perfecte formaat voor de "kleine eter" zoals ik. Ik vond het altijd zo jammer als er een paar slices over bleven, maar dat is met het formaatje kleiner niet meer het geval. En nog steeds even lekker ;-)
17 mrt 2022 om 14:07 Snel bezorgd maar de pizza’s waren niet meer netjes, de kaas en toppings niks lag nog goed op de pizza .. te hard gereden denk ik.
11 mrt 2022 om 14:55 Perfect op tijd geleverd en lekker.
11 mrt 2022 om 7:50 delicious as always :-D